Внимавай, какво си пожелаваш !

Преди три дни, се събудих в лошо настроение. Всички ме болеше, не ми се правеше нищо. Знаех причината – тогава беше последния ми почивен ден и след 24 часа започваше работната седмица. Както всички нормални хора предпочитам да скучая в къщи, пред това да ми е интересно в работата. Чувството да си господар на времето си е прекрасно.
Тогава се замечтах, какво ще бъде ако коледната ваканция е по-дълга. Примерно до март месец. Обаче нереалните мечти не са любимото ми занимание и бързо отпъдих тези мисли.

Седмицата започна нормално и вече примирен бързо започнах да влизам в ритъм.
Днес обаче с отиване на работа, получих новина.
Молбата ми е била, чута и като се е взело под внимание, че рядко съм искал нещо от живота е изпълнена с малко закъснение, по причини от бюрократичен характер . Наистина не напълно, но на харизан кон зъбите не се броят нали ?Коледната ваканция продължава до понеделник 12 март!

Ето и самото известие за новината в оригинал:

От 3:30 ч. тази сутрин са прекратени доставките на природен газ на украино-румънската граница към «Булгаргаз», както за българския пазар, така и количествата за транзит към Гърция, Турция и Македония.
http://society.actualno.com/news_210845.html

Заводи спират, запечатват метан-станции
06 януари 2009 / News.dir.bg



В момента съм малко объркан. Аз ли криво се молих, или молбата ми беше криво разбрана?

Внимавайте, какво си пожелавате!!!!

06.01.2009год.

3 коментара:

  1. От опит знам че наистина трябва да внимаваш какво си пожелаваш и за това последният път се постарах във правилната формулировка на желанието - "Искам емоции силни вълнуващи, не сиво ежедневие, искам да се влюбя, лудо да се влюбя, защото до сега такова чувство не ми е познато, уточнение, искам любовта ми да е споделена както в приказките искам да срещна някой с който да не ме е страх да си помисля че мога да остана за винаги с него, искам огнена любов в която да изгоря, истинска и вълнуваща "

    И знаеш ли какво , не след дълго Хоп и се случи моята арабска приказка, ама наистина арабска, !!! Любов без граници, чувства споделени , никога мечтите ми не са били толкова близо, докато не се събудих и не осъзнах че тази любов е невъзможна леко ни делят няколко пустини, десетина хиляди мили и различни религии !!! сега потъвам като котва и това е защото плувах като шамандура ( тук се засмя сигурна съм) но боли много боли и ме е страх да си пожелая да се возя на метро дори !!!
    а исках само да се влюбя !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Все пак си имала нещо. Шаблонно е,но продължавай да мечтаеш.Ако не летиш съвсем сигурно няма да паднеш, но пък живот без мечти, дали е по-хубав.

    ОтговорИзтриване
  3. На 3 януари 2007 година ми се случи нещо подобно.

    Имах много добре платена, но скучна и рутинна работа, която от месеци исках да сменя, но стоях в "зоната си на удобство" и мрънках наум. Все за това мислех - как не искам да работя тази работа...

    И отивайки на работа след новогодишните празници получих новина. Съкращават ме! Българският офис на фирмата се закрива! Ще получа обезщетение и... това е.

    Ирония :) А същата сутрин отново си казах, че не желая тази работа. Е, Вселената ме чу.

    Два месеца бях без работа. Животът ми тръгна надолу. Наложи се да се преместя в друг град и вследствие лекомислено пропуснах прекрасни възможности за професионално ( а и личностно) развитие...

    Едва месеци по-късно приятел ми препоръча "Тайната" и осъзнах какво сама съм предизвикала...

    ОтговорИзтриване