Съботни размисли

Миналата година имах един пост – Мигове в градината. Снимките не бяха с високо качество, но на мен ми хареса. Мислех да пускам такъв за всеки сезон, но есента забравих, зимата отново, а когато пролетта дойде в нашият град, на другите места вече беше отминала. В четвъртък направих отново поредица от снимки. Дано ви харесат и на вас.
От около месец, в събота пускам различен пост. Опитвам се да споделя, неща от живота, които ме вълнуват. Позиция или просто мисли. От както започнах Защо?, тук все ме избива на писане на приказки. Чудя се, дали не беше грешка изтеглянето на постовете за обществото там. Времето ще покаже.
Днес няма да ви губя времето , защото имам друга тема. Преди седмица пуснахме обява в БЛОГ НА ДЕНЯ, за сътрудници. Вече се отзова един и ще можем да започнем по някое време през септември. Иска ми се обаче, да имаме поне още един сътрудник, за да можем да се заместваме, ако на някого се наложи.
Задълженията са ограничени във времето на един или два дни в седмицата по двадесет минути. Неприятното е, че това е в точно определен отрязък от време -19.50 -20.15.
Изискванията, освен наличието на време и желание са: профил в Google и елементарни познания в Blogger.
Ако има желаещ, нека се обади.

















11 коментара:

  1. След 15.09 може и мен да ме броиш :)

    ОтговорИзтриване
  2. Каква красота само,изобилие просто,ти си щастливец,но сигурно е така,защото полагаш добри грижи за нея:)

    ОтговорИзтриване
  3. Стопли ми сърцето с асмичката и дюлите :). Благодаря ти!

    Днес е първият ден на есента във Варна, по нищо не личи, още по-малко по датата, и все пак тя е тук.

    ОтговорИзтриване
  4. Красота! Поздрави за хубавата градина:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Обичам да чета и приказките ти, и другите размисли.
    Много вкусотии в тази градина! :) Виждам и от гигатнтските дренки.

    ОтговорИзтриване
  6. @Ясмина, е не. Обикновена стара градска градина. Жалко, че част от старите дървета изсъхнаха. Исках да снимам и тях, но друг път.
    @Емо , радвам се! Ще ти пратя покана и инструкции на имейла.
    @Силвия Тенчева , почти не се грижа, но растенията май най-много се нуждаят от независимост.
    @sky_mender и при нас вече утрините станаха хладни. Лятото отминава и ще следват есенни снимки.
    @Zvetanka Shahanska,благодаря! Лек ден!
    @Точка , не са гигантски. Просто мястото е подходящо. Къпините също стават огромни, но на снимката не личи.

    ОтговорИзтриване
  7. В техниката на снимането, постановката на снимките и съдържанието им нямаш напредък. Ако снимаш толкова, колкото и пишеш ще се научиш да забелязваш нещата (дори и без да ги снимаш), както се надявам, че си се научил да уцелваш какво да прочетеш наистина. Защото ако се гледа броя на гласуваните от теб неща,..., ужас, ужас.

    ОтговорИзтриване
  8. Boriana Boeva, и във снимането съм аматьор, както и във писането:)Никога няма да се науча. Да, наистина чета прекалено, но пък това не пречи на никого, нали?

    ОтговорИзтриване
  9. Не пречи, но изглежда нереално, ако наистина ходиш на работа, където работиш не по социалистически, освен това пишеш в трите блога, а вероятно и ядеш, пазаруваш и т.н. Това, което първо бих отписала е реалното прочитане на статиите. Другото е работа, която е по-неангажираща.

    ОтговорИзтриване
  10. Боряна, изкарваш го прекалено сложно. Обикновено цялата информация в блоговете, които следя е не повече от десет печатни листа:).Ако ги чета през рийдър, което не правя, ще е не повече от 20 минути. От целите ТРИ блога, пиша редовно само тук и то през ден, а не както някои всеки ден. В Другият се качва, само когато има конкретен технически проблем, средно веднъж на две седмици.В Защо? също има пост не по-често от седмица.За това, как работя, пазарувам, ям, спя и още и още.... ,инфото все пак ще запазя за себе си.

    ОтговорИзтриване