Вече свърши хубавото време

Вече свърши хубавото време. Не е свършило лятото, защото ще има още много хубави дни, а и есента ще ни подари такива.
Свърши отпуската ми и от днес съм отново на работа. Следващата почивка ще е някъде около Коледа. Няма начин, на този свят най-бързо изтича времето, което прекарваш приятно. Сега се чудя, как толкова бързо отлетяха дните, но пък се чувствам отпочинал и зареден с енергия. Не ме плашат и идващите августовски жеги, защото вече съм се аклиматизирал.
Не пътувах никъде, а може би трябваше, ако не за друго, за да не ме безпокоят от работата. Успяха да ми развалят част от дните, но пък веднага си ги компенсирах и стана по-хубаво.
Свърших всичко, което бях планирал, но това не е важно. Нещата можех да свърша и след работа, или в уикендите. Важното е, че успях да се отпусна и да мързелувам на воля.
От днес съм отново на работа и трябва да вляза в редовния си ритъм. Не е приятно, но няма да е трудно. Не, че и имам голям избор, де.
Животът продължава и ще има още много хубави дни, затова пускам един поздрав, за тези които днес са на работа и за тези които почиват, или са си в къщи.
Лек и приятен ден!

6 коментара:

  1. Владо, анонимен мъдрец е казал, че броените дни са като спестените пари – бързо свършват. Същото се отнася и за оставащите до следващата ти почивка дни. Започвай да ги отмяташ. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Пожелавам безболезнено влизане в ритъм:)))

    ОтговорИзтриване
  3. @БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ ,мерси:)
    @keti531953 ,ами като няма къде да ходя, ще трябва да се справя.
    @Nightwish El , и аз това се замислих, докато гледах днес коледната украса в работата. В последните две години, не я сваляме. Не си струва за някакви 12 месеца:)
    @Точка , броя вече, но пръстите не стигнаха и сега броя по космите на главата:)
    @Zvetanka Shahanska, вече влязох. Нямаше какво друго да правя:)

    ОтговорИзтриване