Покана

Вчера направих една група във Facebook. За идеята сме говорили с приятели и мисля, че ще е полезна за всички. Става въпрос за място, където тези, които имат блог, могат да споделят свои или чужди публикации, да питаме за неща, които не знаем и да получаваме помощ, когато имаме нужда. Технически подробности, новини за блоговите платформи, съвети и взаимопомощ при кражба на съдържание, дискусии по различни теми и още каквото решат участниците.
Групата ще е отворена и тези, които нямат блогове, също ще могат да участват, споделят публикации от блогове, да четат и да коментират. Ще могат да научат и нови неща , а защо не и стимул, те също да направят блог.
Групата ще е отворена с минимална модерация, основаваща се на уважение към другите и спазване на законите на България. Тя ще бъде такава, каквато я направим.
На този етап ще дам администраторски права на още няколко човека от гледна точка на практичността. Искам да избегна един от недостатъците на групите- възможността някой да бъде добавен, без да го желае. Затова и само администраторите ще могат да добавят нови членове и то след изрично тяхно искане. В бъдеще, ако групата се развие, ще направим избор на администратори с участието на всички членове.
Избрах формата на група от гледна точка, че е по-ненатрапчива и е основно за информация на членовете в нея. Ще се получи добре, ако участниците го желаят.
От днес групата вече е отворена. Ако някой желае е добре дошъл.

БЛОГОВО

6 коментара:

  1. Aз съм за, въпреки, че не съм влизал от месеци в Фейсбук :))

    ОтговорИзтриване
  2. Чакам одобрение, но не разбрах защо първо поканата е към всички, които имат блог, а в края става с уточнение "личен"? :)

    ОтговорИзтриване
  3. @Alice , групата се казва Блогово, по идея на един познат. Следвай линка с червените букви, най-отдолу в поста.

    ОтговорИзтриване
  4. Браво Krizt, много добра идея. ..там съм - само да ме вземат :)

    ОтговорИзтриване