За мен / Контакт

Отдавна трябваше да оформя тази страница, но все отлагах, защото мислех, че не е нужно. Хубавото на една "тетрадка за упражнения"; е, че нищо не е задължително.
Откъде да започна?
Може би, от началото на този блог. Датата е 31.12.2008 година. Сигурно не е била най-щастливата година в живота ми. Или пък е била... Не помня вече.
Не помня защо направих блога си, а първите ми стъпки бяха комични. Започнах и блог в Blog.bg, но след месец и половина се завърнах окончателно в Blogger. Не исках да съм зависим от администратори. От Blog.bg остана само ника, с който се регистрирах – krizt. Не означава нищо. Просто другите никове, които използвах в нета, бяха заети.
Нямам много неща, които мога и искам да кажа за себе си, а и не обичам. Знаете името ми - Владимир Кабрански, роден съм в Самоков, където живея и сега. Химията ми е професия и съм съвсем обикновен човек. Ако ме срещнете на улицата, сигурно ще ме подминете, без да ме забележите.
Нямам специални дарби и качества.
Освен едно - мога да пиша хубави приказки. Всъщност, дори и тях не пиша аз. Идват наготово, като неканени гости и от мен се иска, само да ги запиша и да ги споделя. Не знам откъде идват и не питам.
Още нещо за мен: Държа на приятелите си. Истинските...
Още нещо за блога: НЕ разменям връзки. НЕ пиша за рекламни кампании на продукти и услуги. НЕ се интересувам от печалби от реклами.

Ако имате въпроси пишете:

Вашето име :


Вашия имейл : (задължително)


Вашето съобщение: (задължително)


Може да ме намерите и във Facebook:

Владимир Кабрански | Създайте Визитката сиПрофил в Google+

Или в Twitter6 коментара:

 1. Владо, въпреки че не коментирам всеки път (понякога нямам думи-само усмивка), с удоволствие чета блога ти. Толкова е уютен и спокоен. Благодаря, че споделяш приказките си!

  ОтговорИзтриване
 2. Приказките са за да дават усмивки, Петя.

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина пишеш много хубави приказки-притчи и с удоволствие ги чета! Приято ,леко и занимателно написани те носят винаги скрито послание,което се отнася до времето в което живеем.

  ОтговорИзтриване
 4. Владимир,блога е Вълшебен.Всичко е така реално-фантазно,че те увлича и не разбираш как е минало времето.С една дума забавляваш се,+ поуката от написаното...струва си да съм тук!:)

  ОтговорИзтриване
 5. Преди малко попаднах на блога.
  Грабна ме това, че пишеш, че си обикновен човек... рядко мога да чуя или прочета от някого, че бил обикновен - всеки се напъва да бъде специален : )
  Отивам да чета!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Да,наистина Влади е обикновен човек с необикновен талант да разказва за обикновените и не толкова обикновени неща така увлекателно...

  ОтговорИзтриване