Книгите

Днес получих от печатницата първия си роман и е време да редактирам тази страница. Направих я преди около три години, а някои неща се промениха. На първо място книгите ми вече са три. Ако някой ми го беше казал преди години, нямаше да повярвам. Това обаче се случи и ако някой проявява интерес, може да поръча книгите, като ми пише на адрес:

vl.kabranski@abv.bg
или на лични съобщения в профила ми във Facebook.

От първите ми книги останаха ограничен брой екземпляри, но няма смисъл да стоят при мен. Затова намалих цената.

Кланица
Фантастичен роман - 160 страници
Цена – 8 лв.


Разказани приказки и приказни разкази
Съдържа 99 приказки и разкази, подбрани от мен на 292 страници.
Цена – 10 лв.


Страната на фантазиите
Първата ми книга, която лично аз харесвам най-много. Включва най-доброто от първите ми разкази и приказки – 192 страници.
Изчерпан тираж и не предвиждам нов печат.


При поръчка изпращам книгите по Еконт до офис или адрес, за сметка на поръчалия. Това оскъпява допълнително книгите, но няма как да го избегна. Например до офис на Еконт стойността се увеличава с около 4,5лв.
Преди редакцията на тази страница бях обещал, че всеки, който пожелае ще получи електронен вариант в PDF формат. Това още важи. Зная, че този формат не е най-добрия за електронни книги, затова се опитвам се да направя добри файлове в Epub. Засега обаче знанията ми не го позволяват. Когато имам такива файлове, ще предоставям и тях. Може да свалите файловете на книгите от страницата - Избрано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар