Разказани приказки и приказни разкази

Днес получих поръчаните книги на новата си книга „Разказани приказки и приказни разкази“ от печатницата и вече спокойно мога да приемам заявки да книгата. Вече оставих екземпляри в градската библиотека и изпратих на първите, които поискаха книгата.


Ако искате да я получите и вие, пишете на имейл:

vl.kabranski@abv.bg

или се свържете с мен на лични чрез профила ми във Facebook. Разбира се хората, с които имам лични контакти могат да си я поръчат и лично.
Нужни са ми двете ви имена, телефонен номер и удобен за вас офис на Еконт. Освен това, ако искате автограф уточнете и за кого да е. Книжката се заплаща при получаване, а цената е 12 лева плюс около 4.50лв за доставката. Най-вероятно ще изпращам поръчаните книги в събота и в понеделник ще са при вас.
Да не забравя да спомена, че както и за първата книга „ Страната на фантазиите“ съм приготвил електронен вариант, който ще предоставя на всеки, който пожелае безплатно, без значение дали е поръчал книгата. Ако можех щях да раздавам безплатно и хартиения вариант, но за съжаление не мога да си го позволя.
Днес уточнявах и една изненада. Този път реших, книгата да има представяне в родния ми град. Ще е в градската библиотека в края на другата седмица, но датата и часа ще ви кажа, когато всички детайли са уточнени.
Благодаря на всички, които казаха добри думи за „Страната на фантазиите“. Надявам се и „Разказани приказки и приказни разкази“ да ви хареса. Не беше планирана за тази година, но така се случиха нещата и не съжалявам.

И още нещо. Понеже получих запитвания и за първата книга, поръчах и малко екземпляри от „Страната на фантазиите“. Ако някои иска първата книга или и двете, ще мога да ги осигуря.

Няма коментари:

Публикуване на коментар