Пет години

Днес този блог навършва пет години. Всъщност, както съм разказвал и друг път, той беше създаден в последния ден на 2008 година, но ми трябваше време, преди да разбера, че тук е моето място.



Може би, ако прочетете публикацията от първата годишнина на блога, ще разберете повече за това, колко малко съм знаел и за грешките, които допускам и до днес.

Една година си Нямам идея

Днес не зная, какво да добавя. Някога пет години ми се струваха много време, а днес не мога да повярвам, че са отминали. Помня много неща от тях и това, което се е случило. Помня и грешките, но не съжалявам за тях. Съжалявам за хората, които познавах, а вече ги няма. Няма и много блогове, които четях навремето, но блоговете са нищо без хората зад тях.
Често чувам, че времето на блоговете е минало. Аз не мисля така. Минало е времето на хората, които търсеха чрез блоговете начин, да бъдат някой друг, а не себе си. Минало е времето на хората, които мислеха, че светът може да се промени с една или повече публикации в някой блог.
Не зная бъдещето на този блог, но съм сигурен, че дори някой ден, да спра да пиша тук, поне няма да го изтрия. Не се срамувам от нищо написано тук, макар да съм променил мнението си по някои теми.
През тази година имам някои проекти, които отнемат от времето ми за блога. За първи път се замислих, че някой ден може и да спра да публикувам тук. Не е проблем. Блога не е лозе и не иска, да го подрязваш, окопавах и плевиш редовно. Засега обаче този ден е далеч.
Това е за днес. Няма да ви отнемам повече от времето. Ще приключа с една стара публикация за всички, които се отбиват често тук.

Специално за Вас!

14 коментара:

  1. Честит юбилей!Щастлива съм,че те чета всеки ден и то с удоволствие! Ще те чета докато пишeш,надявам се за дълго и за двама ни ! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито, Влади! Много вдъхновение и желание пожелавам! Все така и напред!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Е гати дъртия блог Трябва вече да го слагаш в костюм и папионка за имидж на визия И малко рози ве Днеска ша има А моя е младичък Чак август ще стане на 5 :D
    Айде ще минем без дърта торта Пък приказките и на СТО ще се харчат!
    Да муй честиту. И да го заплю за уроки ПУ Пу Пу

    ОтговорИзтриване
  4. Честит празник, Влади!
    Пожелавам ти, слагайки старо вино на масата, избата ти да не се изпразва! Много блогоплодоносни години занапред! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честит 5-годишен Юбилей на блога, Влади!За мен е удоволствие да го чета! Желая ти творческо вдъхновение и още много нови читатели и почитатели!Успех!

    ОтговорИзтриване
  6. Честита блооггогодинка! Не е отминало това време, никак даже! Тук чета с удоволствие и интерес!

    ОтговорИзтриване
  7. Честито! Все така и все напред!

    ОтговорИзтриване
  8. Честито, Влади!
    Ще се радвам да ти идвам на гости и в следващите поне петдесет и пет години! Пък после... ще видим ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Добро бъдеще, Разказвачо!
    Прав сте, времето на блоговете няма да отмине скоро, защото те са човеци, които не се страхуват да се покажат пред хората.
    Кой знае, може би по тях в бъдещето ще описват сегашната ни история?

    ОтговорИзтриване