Нова Година, нов късмет!

Честита Нова Година!
Честита 2014 Година!
На всички приятели, които влизате тук искам да пожелая една по-добра година, в която мечтите и желанията ви, да се сбъднат!
Бъдете здрави и щастливи и нека късметът бъде с вас през цялата година!


Да, късметът е важно нещо и не напразно, хората казват:
Нова година, нов късмет!
Казват хората и са прави, защото късметът си е важна част от нашия живот. Вярно е, че трябва да му помагаш и ти, но ако него го няма в точния момент, ако не получиш малко помощ, когато се нуждаеш, усилията ти често са напразни.
Късметът си е късмет. Не става въпрос за този, който ще ви помогне да спечелите от тотото, но пък и той не носи вреда на никого.
Късметът е свързан и с човешкото щастие. Нали си спомняте Щастливеца- Алеко Константинов? Няма начин да не го помните. Извадил човекът невероятен късмет и се родил на първи януари. Пък и не криел късмета си. Сам си избрал псевдонима за да прави скомина на враговете си. Направо да му завидиш!
Е, Алеко си е знаел, доколко е бил наистина щастливец. Всъщност дори рождената му дата, не е толкова късметлийска. Истината е, че е роден на 13 януари по нов стил, а какъв късмет може да има в цифрата 13?
Обаче вярата в късмета и щастието винаги са предпоставка, да помогнем на нещата да се случат. Затова вярвайте в късмета си. Вярвайте в щастието си. Вярвайте, че каквото и да е било досега, в Новата Година ще имате всичко, което желаете.
Нова година, нов късмет!

4 коментара:

  1. За много години! Нека 2014 бъде една наистина вълшебна и изпълнена с късмет година:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Нова Година! Да се сбъднат всички желания и мечти! Късметът и щастието са въпрос на избор:) На 13 особено ми върви, така съм избрала просто:)

    ОтговорИзтриване