Колажи на лица онлайн

През седмицата се сетих за един стар пост със сайтове за колажи на лица.


Оказа се, че единият от сайтовете вече не работи, но в другите са добавени нови възможности и колажи. Подобни неща са приятен начин за губене на времето, затова ще споделя още три подобни сайта.

1.FACEINHOLE - Може би най-доброто, на което съм попадал. Предлага невероятно разнообразие и възможност за регулиране на размера на вмъкваното лице. Недостатък е, надписът с името на сайта. Ето три колажа, които избрах от там:




2.Funny.Pho.to – В сайта има възможности за редакция на изображенията, поставяне на рамки и анимирани колажи. В секцията за лица, недостатък е, че нямате възможност, да настройвате размерите и позицията на лицето от качената снимка. Все пак може да се подберат сполучливи колажи. Ето два от тях:



3.Faceonface.net – Това е български аналог на FACEINHOLE .Има секция за състаряване и подмладяване на лица, а и ако имате профил, можете да направите колаж със свои снимки. Ето два колажа и от там:



Приятно забавление!

4 коментара:

  1. Аз разполагах с няколко такива. Докараха ми няколко троянеца и вече не влизам в такива сайтове. Ти си на Лунукс и не те ловят

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тези са чисти. Проверил съм и линукса няма нищо общо.

      Изтриване
    2. Понякога проверка не ги лови. А Лунукса не хваща Троянци

      Изтриване
    3. Руми, няма зараза, която не се лови. Ако една антивирусна не я хваща, друга го прави. Има и хиляди начина за проверка на сайт онлайн. Хроум при най-малко заплаха, блокира сайта, а Гугъл досега да е блокирал и моя блог, ако имаше нищожна заплаха.На някои сайтове има рекламни прозорци, но те са безвредни и лесно се блокират с браузъра.

      Изтриване