Блог на деня - ново

Преди време в Свежо.нет имаше една полезна рубрика- Блог на деня.
Не беше много популярна, но беше едно от местата където в началото, когато започвах съм намерил някои от блоговете, които следя и досега. Рубриката отдавна я няма. Най-вероятно мястото за реклами е било малко и рубриката се е оказала излишна. Твърди се, че пак ще се възобнови, но кога и как никой не знае.
Вчера Балтазар Иванович, стартира нов блог – БЛОГ НА ДЕНЯ и си спомних за старата рубрика. Блогът дава същите възможности, като рубриката. Надявам се тази инициатива да се развие и да продължи дълго във времето.
Днес е ще бъде излъчен първият блог. Знам, че много хора не обичат да гласуват, но все пак поглеждайте от време на време.
В този случай не е важна „победата” и няма победители. Това е начин да номинирате блогове, които харесвате и да обърнете внимание на повече хора към тях. Това е още един начин други хора да достигнат до тях.
Аз поне ще го следя редовно, а и ще номинирам. Номинирам предимно малки интересни за мен блогове, които имат своето място в блоговото пространство. Без тях то би било сиво и еднообразно. Надявам се и другите блогъри да го направят, защото подобни инициативи са полезни за всички.
Още веднъж успех на новото начинание- БЛОГ НА ДЕНЯ!

.

15 коментара:

  1. Добро утро,ще имам в превид това което споделяш,наистина е интересно и човек се обогатява и научава много нови неща Владо!Светъл ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. А ще живнем малко.Иначе на какво, ще се обърнем на новианрска емисия.Напълно подкрепям идеята нищо че съм по-нова .Приятен ден.

    ОтговорИзтриване
  3. Пожелавам успех на Балтазар!
    Ще трябва повече хора да популяризират начинанието. Няма да е зле да има хубави банери и да ги разпространим.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз пожелавам успех на всички. Развиването на блогосферата е хубаво нещо - чупи медийния монопол и човек може да си каже, каквото има без да се моли на някой.
    Много пъти съм чувал по радиото и виждал по телевизията, как някой напише книга и ходи да се моли да му бъде издадена и не става дума за някакви бомбастични тиражи - по няколко стотин тираж не искат да им пуснат, защото струва пари, защото това, защото онова.
    Блоговете дават възможности за евтина комуникация без посредник, което е супер.

    ОтговорИзтриване
  5. Идеята на Балтазар е чудесна. И аз утре сутринта ще му направя една "реклама". Това, което казва Блага - за банер, - също е добре да бъде обмислено.

    ОтговорИзтриване
  6. Ей, стига с тия банери - колкто съм могъл, направил съм го :D
    Има едни ваденки там и това е, ако някой може повече, нека направи.

    ОтговорИзтриване
  7. Аз принципно не харесвам класации от сорта нещо си там на деня, на месеца, на годината... всякакви рейтинги, и гласувания. Карат ме да се чувствам неудобно.
    Но бих подкрепила приятелите си, чиито блогове бъдат номинирани - на приятел подкрепа не отказвам :)
    Затова добавих блога в блогрола си. Успех на всички! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Хриси и аз не мисля,че класациите дават някаква реална полза, затова в случая съм наблегнал на номинирането. Според мен то е по-важно от самото гласуване.

    ОтговорИзтриване
  9. Сложих си собственоръчно изфабрикувано банерче към "Блог на деня". Който го хареса, може да си го копне.

    ОтговорИзтриване
  10. Номинирането е важното, още повече, че номинираните минават, като отделна публикация - с линковете и т.н.
    За да е полезен БЛОГ НА ДЕНЯ трябва да дава трафик и така блоговете да могат да усетят ползата. Да се развиват, да конкурират класическите медии и печатните издания и да става весело.

    ОтговорИзтриване
  11. Балтазаре аз да пиша ли нещо ама в мой стил чакам разрешение че ми дойде муза

    ОтговорИзтриване
  12. Ама за утре ако де ако си съгласен да те рекламирам както си знам

    ОтговорИзтриване
  13. Освен ако не решиш да изтриеш неудобния комент,Иванович...
    Влади,сорри...

    ОтговорИзтриване
  14. Много ясно, че ше трия, приличам ли ти на идиот, който ще остави да се ебават с него в собствената му колиба :D

    ОтговорИзтриване