Подаръци за всеки

Завърши! Всъщност работната ми година ще завърши след няколко часа и те няма да са леки. Винаги се появява някой, който в последните дни на годината решава, че иска точно това, което не е в наличност. И се започва едно тичане....
Няма как, защото всеки клиент и всяка стотинка са важни. Иначе няма как да се оцелее днес. През миналите години почивахме цели две седмици преди новата година, но тази има работа и няма как.
Всъщност годината беше добра от към работа. От към финанси обаче не толкова, но времената са лоши и няма как да е различно. Няма как при условие, че ни управлява най-некадърното правителство, откакто се помня.
За три години, освен стягането на колана около врата на всички и плач, че някой друг им е виновен нищо друго не помня.
Когато три години си в една къща и не знаеш какво става в нея, е жалко. Жалко е и, че още има хора, които имат илюзии и наричат демонстративната простотия, твърда ръка. Жалко е, че и останалите партии определено показват, че няма да се променят никога.
Бъдещето ни няма да е розово, но днес не ми е до това. Днес ще чакам с нетърпение да свърши работния ден, а след това идването на Дядо Коледа. Зная, че няма да е щедър, но поне настроение ще ми донесе.
Всъщност аз го заместих малко. След другите, реших да се поглезя и аз с нещо, за което мечтая от година-две. Взех си фотоапарат. Не е чудо, но ме устройва. Моделът е Nikon S3100 .
Сега проблемът ми е друг. Притеснявам се да снимам. Затова ще почакате за първите снимки. Сега му се радвам и го разучавам.
Няма да забравя да благодаря на Дядо Коледа. Вярно, че го заместих, но е зает. Нали всеки трябва да получи нещо за Коледа. Не е задължително да е скъпо или пък да е предмет. Малко късче любов и внимание са по-ценни и от най- скъпите подаръци.
Да, всеки трябва да получи подарък и Дядо Коледа ще се погрижи. Ето един разказ при Gloxy, който ми повдигна настроението миналата седмица.

Сериозна причина, за да повярваш в Дядо Коледа

Напомни ми, че и моята машинка има два прекрасни подаръка. Всъщност подаръците са мои, подарени ми през годините от моята племенница, но стоят винаги до екрана и ме зареждат с енергия. Може би тази година към Медунчо и Тигърчо, ще се присъедини и нов герой, но трябва да почакам. Направих снимката с телефона, но следващите ще са вече с новата играчка. Скоро ще е.



Весело прекарване на празниците!

12 коментара:

  1. Честито! А играчката определено ще те увлече още по празниците, ми се струва, пък и после- заснежените баири :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ааа, не е сигурно, че всеки ще получи подарък! Трябва поне малко да си слушкал все пак. :D Някои от моите пирати няма да получат, напр. Дано да не подпалят кораба в последствие, щото с тия литературни герои човек никога не може да е сигурен какви чудовища е създал! :D

    ОтговорИзтриване
  3. Ходих да видя и пиратите на Глокси :)
    Много е хубаво да имаш фотоапарат. И аз постоянно снимам.
    Весело посрещане на празниците и от мен! И много настроение за всички!

    ОтговорИзтриване
  4. Много светли и весели празници!
    И много фото приключения и успешен улов на чудеса с новия фотоапарат!

    ОтговорИзтриване
  5. Весели и пълни празници и на теб, Влади.

    ОтговорИзтриване
  6. Весела Коледа, Влади! Честит фотоапарат и не се притеснявай да снимаш, така ще се увлечеш, че няма да можеш да се спреш:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Весела и щастлива Коледа, Влади!

    ОтговорИзтриване
  8. Добре дошъл в клуба, Владо, ще ти хареса много. Желая ти весели празници!

    ОтговорИзтриване
  9. Весело прекарване на празниците! А за фотото ще видя. Нямя да е често, но понякога ми се иска да запазя или споделя нещо, което е пред очите ми. За съжаление на снимките не винаги излиза, но понякога се получава.

    ОтговорИзтриване
  10. Честито фотоапаратче! Много снимки ти пожелавам и качествени моменти, които да ги изпълват! Весели празници!!! :")

    ОтговорИзтриване
  11. @lenival, благодаря! Весели празници и на теб!

    ОтговорИзтриване