Васко Василев в Самоков

Покрай измисления празник на града ни, който е днес, тази година има две събития, които си струва да се отбележат.
Вчера програмата в градския музея си струваше. Изложбата на Александър Миленков, беше последвана от концерт на квартет „Амадеус“, а гвоздеят беше Васко Василев.
Каквото и да кажа за него ще е бледо. Просто той не е само блестящ музикант и артист, а един от малкото хора, които са лицето ни пред света.
Със снимките не сполучих и затова добавям само две.Опитах да направя клипчета, но за съжаление бях избрал доста отдалечено място, така че и тук се изложих.
Утре има още едно хубаво разнообразие в програмата. Ще ни гостува и „Тоника“, а песните им също са нещо, което е извън времето.

4 коментара:

 1. Владо, и аз имах удоволствието да се насладя на Васко Василев в Бургас!
  Удоволствието бе невероятно!
  Хубав вторник!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина е страхотен.За съжаление беше кратко, но какво да се прави.

   Изтриване
 2. Колко много се зарадвах , разбирайки за чествуване на град Самоков, защото съм от този регион ! Благодаря на Владимир Кабрански за избора да сподели това с нас!

  ОтговорИзтриване
 3. Да си призная, не одобрявам избора на дата. Мисля и, че разводняването на събитията за десетина дни е излишно и безсмислено, но вчера наистина беше празник. За съжаление повече хора имаше по кафенетата, отколкото пред музея, но и това не зависи от мен.

  ОтговорИзтриване