Спирам плащанията!

Висши служители на НАП участват в престъпна схема, чрез която се източва ДДС в особено големи размери и директорът на НАП Мария Мургина трябва да бъде отстранена от длъжността си заради това.

Това съобщи днес на лидерът на РЗС Яне Янев.

По-рано днес стана ясно, че РЗС разполага с информация, че служители и регионални служители на НАП са участвали в престъпна схема, чрез която е източен ДДС в размер на много голяма сума.

"Не е наша работа да обявим кои са тези служители, но срещу тях вече е образувано предварително производство по чл.282 от Наказателния кодекс за квалифицирани длъжностни престъпления", каза Янев.

Тази информация потвърди и зам.-градският прокурор Роман Василев.

Софийска градска прокуратура е разпоредила разследването да се извърши от следователи на Националната следствена служба.

Горният текст е от http://www.dnes.bg/article.php?id=65537
--------------------

Като съвестен настоящ и надявам се доживотен гражданин на България, ЗАЯВЯВАМ най-отговорно, че прекратявам плащанията на всички данъци, такси и налози в държавната хазна! Започвам да крия всичко, което мога!
Не, че са много тези пари, но щом и хората, натоварени със задължението да ги събират крадат безнаказано, държавата ще има повече сметка парите да останат в мен. Поне аз ще ги похарча в България, а не на някое екзотично местенце на другия край на Земята.
Някой може да каже, че не са взели моите левчета. Да ,ама не е така. Защото източеното ДДС е част от моите и Вашите пари. И ако не ги крадат директно, ги крадат при разпределяне на обществените поръчки и надуване бюджетите на неработещи институции.
Очакваме поредният негативен доклад от ЕС, който да ни затвори поредното кранче за финансиране. Очакват го и от правителството за да се направят за пореден път на учудени и обидени на „завистливите и лоши” европейци.
Продължават да се правят на ударени въпреки, че дори вицепремиерът Меглена Плугчиева, казва открито, че проблемите се задълбочават и на практика само се симулира дейност.
Само, че аз няма да чакам доклада на ЕС.

Като част от ЕС( поне така го чувствам), без да чакам решенията на някоя от комисиите в него, ЗАЯВЯВАМ:

С П И Р А М П Л А Щ А Н И Я Т А !!!

08.02.2009год.


.....

Няма коментари:

Публикуване на коментар