Скъпи, електорални единици!

Скъпи, електорални единици!

Днес е един хубав ден да българската демокрация!
Пардон! Соц- демокрация!

За пореден път прогресивните сили на световната прогресивна мисъл отблъснаха мракобесните опити на силите на злото за повсеместен хаос.
„Силата” е с нас!
В този исторически момент бих желал да споделя некои съображения.
На първо място бих желал да благодаря на всички братски африкански държави, които застанаха зад нас в този тежък момент.
Специални благодарности и на братският северно корейски народ, свелият пример на който, ни е като пътеводна звезда. Обещавам ,че следващата визита на г-н Президента ще бъде в тази страна. Ще подпишем некои договори, за обмен на технологии в областта на атомната енергетика, които са ни така необходими за новата АЕЦ в Белене.
На второ място искам да подчертая, че страната ни ще продължи приближаването към европейските ценности и пари в посока изток -югоизток. Посоките са две, но когато тръгнем по различни пътища вероятността някой да стигне до края се увеличава. Дори да вървим в обратната посока. Пак ще стигнем!
Защото Земята е кръгла! Казал го е един велик ум навремето. И той е бил социалист!
На трето място бих искал да отправя другарска критика на нашите опоненти.
Не виждали напредък! Няма да видят. И аз като си сваля очилата не виждам. Сложа ли ги обаче, светът се променя. Хубави очила. Розови. Опитах се да ги предложа и на някои хора в ЕС, ама не разбират от хубаво. Било подкуп? Не е вярно! Предложих ги от уважение! Направо съм възмутен от подобни квалификации!
Затова съм раздал няколко чифта на любими мои журналисти и виж как хубаво пишат. Гледам ги и им се радвам.
Имало грешки. Има! Ама като работи, всеки греши и това не е лошо. Създава допълнителни работни места, за хора, които да анализират грешките. В условията на криза ,това си е направо похвално. Ще продължаваме да работим в тази насока, за да има работа за всички. След няколко месеца ще сформираме нови комисии, които да анализират грешките на сегашните. И така до ликвидиране на безработицата в страната.

Скъпи, електорални единици!
Наближават избори така, че се гответе отсега. Подаръци ще има за всички от сърце! Вярно, че ще са малки и ще трябва да си ги пазите до следващите избори, защото друго няма да получите, но аз ще мисля за Вас. Подаръците няма да са за всички, но обещания обещавам на всеки!
Съжалявам! В тази криза парички няма за всички. И дядо Мраз носи подаръци само на послушните дечица.
Благодаря Ви за вниманието и напред към урните с правилната бюлетина в ръка!
Мирр-но!
На лее-во!
Напред до пълна побе.......
Опс! След мен!
Леви, леви, леви, леви.......

Обичам Ви! Знам, че и Вие ме обичате. Толкова много, че бихте ме задушили в прегръдките си. Обещавам в следващият мандат да демонстрирам още повече своята обич. Ще слушам думите Ви, ще чета личната ви кореспонденция, ще бъда и в мислите Ви!

....

7 коментара:

  1. голЕмо благодарско за сичко :-))))) еле па за повсеместните превалявания от почивни дни около всеки празник.

    by the way, как мога да стана член на комисия за анализ на грешки? или, ако не е нескромно, направо началник? или, знам че е нескромно, направо да ме назначат или изберат в екип, който прави самите грешки? :-)))))

    защото каквото и да правя досега, все си оставам евтина електорална единица. а искам да стана скъпа, както пише в заглавието :-)))))

    ОтговорИзтриване
  2. След изборите почивните дни ще са повече. Даже и работното време ще намалим. Не на 4, а на цели 2 часа. За да имате повече време за Вас:)).
    По втория въпрос.Имаш ли си Бате? Ако не потърси за съдействие някой братовчед:))).Който търси намира, който не спи има.
    Лично аз бих предпочел работата ми е в отрасъла правене на "грешки".По-доходно е!

    ОтговорИзтриване
  3. неясно защо по повод на горното ми дойде една асоцияция по-скоро географска: по някои географски ширини пеят "дай рибу, рибу, рибу...", а по други казват: 'Thank you for the fish.'

    ОтговорИзтриване
  4. няма опция "редактиране" и само да допълня, че всъщност знам как се пише "асоциация" :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Не знам да се смея ли, да плача ли. То май ще стане смях през сълзи.
    Издържано, в стил едновремешните изказвания на политбюро. Ама аз и не очаквам нищо ново от тях. Вари го печи го, социалиста си остава социалист.
    Ти ги плюеш, те мислят,че дъжд вали!

    krotalka

    ОтговорИзтриване
  6. на krotalka
    Лично аз винаги се смея, когато някой се взима толкова на сериозно, че не забелязва другите около него. Само, че от много години се смея и вече ми омръзва:).

    ОтговорИзтриване